Η πιο αξιόπιστη εταιρία transfers στην Ήπειρο!

Η TAXI GO IGOUMENITSA είναι μια οικογενειακή εταιρεία μεταφορών που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ταξί & μίνι βαν στην Ηγουμενίτσα, την Παραμυθιά, τους Φιλιάτες και άλλες κοντινές πόλεις της Θεσπρωτίας.
Καλύπτουμε επίσης μια πιο εξειδικευμένη εξατομικευμένη υπηρεσία ταξί, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, όποιες και αν είναι αυτές.
Στην TAXI GO IGOUMENITSA είμαστε τόσο άρτια εξοπλισμένοι για να χειριζόμαστε οποιαδήποτε δουλειά μας ανατεθεί. Ανεξάρτητα από την συγκεκριμένη εξυπηρέτηση οχημάτων που χρειάζεστε, θα είμαστε εκεί για εσάς, για να σας μεταφέρουμε από το Α στο Β με στυλ και άνεση.
Για την επόμενη private μεταφορά σας, καλέστε τους έμπειρους επαγγελματίες μας. Θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να σας βοηθήσουμε, είναι αυτό που μας αρέσει να κάνουμε.

Τα καλύτερα οχήματα

Εγγυόμαστε ότι διαθέτουμε τα πιο αξιόπιστα και άνετα οχήματα στην πόλη. Απολαύστε μια πολυτελή και γρήγορη μεταφορά στον προορισμό σας.

Καλύτερες τιμές

Είμαστε υπερήφανοι που πετυχαίνουμε για τους πελάτες μας ανταγωνιστικές τιμές στην πόλη. Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα!

Η TAXI GO IGOUMENITSA μεταφέρει εκτός των άλλων προσωπικό εταιριών, φοιτητές, ανήλικους. Επίσης, παρέχει ιδιωτικά ταξί για δρομολόγια εντός και εκτός του νομού.
Τέλος προσφέρει ειδικά πακέτα για εκδρομές και περιηγήσεις για τη μεταφορά ηλικιωμένων ή ατόμων με ειδικές ανάγκες για ιατρική περίθαλψη ή νοσοκομεία.
Υπάρχουν επίσης μειωμένες τιμές για όλους τους πελάτες μας και πολλά πακέτα με ειδικές προσφορές.

Είμαστε πάντα δίπλα σας και έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε κάθε μεταφορά με ασφάλεια, συνέπεια και υπευθυνότητα.
Καταφέρνουμε να χτίζουμε μια ισχυρή σχέση με τους πελάτες μας ακόμη και μετά την εξυπηρέτησή τους.
Αυτό μας δίνει ατελείωτη ικανοποίηση και θα συνεχίσουμε να το έχουμε ως πρώτη μας προτεραιότητα.

Alt
Στείλτε την δική σας

Κριτικές πελατών

elΕλληνικά