Λιμένες

Εάν ψάχνετε για Taxi στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας για να πάτε οπουδήποτε στην πόλη ή έξω από αυτήν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εγγυόμαστε μια άκρως ποιοτική και φθηνή μεταφορά τριγύρω.

Whether you’re visiting Igoumenitsa and want to book a taxi from the bus station to your hotel, need to get a cab from the city back home or are travelling out from Igoumenitsa or Corfu and need a port express taxi service in Epirus to get you there as quickly as possible, you can organize your transfer either by calling us or by sending us the details via the below request form.

Να είστε βέβαιοι ότι θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την φθηνότερη επιλογή για την ημέρα που θα επιλέξετε.

Γιατί με Εμάς

Συνήθεις Ερωτήσεις

Όταν οριστικοποιήσουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες όπως ημερομηνία, ώρα, προορισμός κλπ., θα σας ενημερώσουμε για το κόστος. Μπορείτε να εξοφλήσετε τον οδηγό με την άφιξή του στο σημείο.
Βεβαίως! Αποδεχόμαστε όλες τις μεθόδους πληρωμής όπως μετρητά ή χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες!
Βεβαίως! Αποδεχόμαστε όλες τις μεθόδους πληρωμής όπως μετρητά ή χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες!
Δυστυχώς το σύστημα online πληρωμών είναι υπό κατασκευή και θα είναι διαθέσιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Παρακολουθούμε την πτήση σας online και γνωρίζουμε με αρκετά μεγάλη ακρίβεια την ώρα που προσγειώνεστε. Ο οδηγός μας θα κρατάει μια κάρτα με το όνομά σας στο χώρο αφίξεων.
Όχι, οι τιμές που θα σας δώσουμε δεν περιλαμβάνουν ξεναγό. Παρότι οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και μπορούν να σας εξηγήσουν τα στοιχειώδη για την εκδρομή, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε για εσάς επαγγελματία ξεναγό έξω από τους Αρχαιολογικούς Χώρους εάν υπάρχει διαθεσιμότητα.
Όχι, οι τιμές που θα σας δώσουμε δε περιλαμβάνουν τα εισιτήρια εισόδων Αρχαιολογικών Χώρων. Οι οδηγοί μας θα σας βοηθήσουν με την έκδοσή τους αν χρειάζεται.
elΕλληνικά